TREC Noord 2022

In 2022 organiseren we op 10 april een PTV-wedstrijd vanaf Camping de Reeënwissel in Hoogersmilde. Om mee te doen hoef je niet lid te zijn van de club en geen startkaart te hebben. We houden het hindernisreglement van TREC Club Nederland aan.

Op zaterdag 9 april organiseren we een PTV-trainingsdag. In een training van ongeveer 1,5 uur gaan we bezig met een aantal hindernissen en krijg je tips en tricks voor de wedstrijd van zondag. Deze training vindt plaats in de buitenbak bij De Reeënwissel, het is dus niet mogelijk om het parcours van de wedstrijd al op zaterdag te rijden/oefenen. Je kan ook aan deze training meedoen als je niet meedoet op de zondag. Klik hier om naar het opgaveformulier van de PTV-trainingsdag op zaterdag 9 april te gaan: https://forms.gle/cGwhRV2Z1VRmj21z7

Op zondag 10 april is de PTV-wedstrijd. Het is mogelijk om in te schrijven voor één of twee rondes, en ook verschillende niveaus is mogelijk. Klik hier om naar het inschrijfformulier van de PTV-wedstrijd te gaan: https://forms.gle/mfdDe1x49p6BFcF69


Vrijwilligen
Voor elke wedstrijd hebben we natuurlijk vrijwilligers nodig! Wil je ons komen helpen tijdens de wedstrijd? Meld je aan via info@trecnoord.nl.
Je hoeft geen ervaring met TREC te hebben, een beetje ervaring met paarden is wel handig. Je hoeft alleen een stoel mee te nemen, wij zorgen voor een goedgevuld lunchpakket.

Meer weten over TREC?
Kijk hier om meer te weten te komen over TREC of ga naar de website van TREC Club Nederland.